Video

30-08-2021: JagersTV Special warmtebeeld
We zijn weer terug van vakantie, klaar voor nieuwe onderwerpen en afleveringen. In deze special gaat Elsemieke mee met ecologen van de Jagersvereniging Jeroen Vorstman en Anne ten Berge voor het onderzoek 'Een verschil van dag en nacht'. Met dit onderzoek wil de Jagersvereniging een beter beeld krijgen van de wildstand in Nederland. * Het filmen van dit onderwerp was niet tijdens een officieel telmoment. ** Vooraf aan het filmen is iedereen aanwezig negatief getest op Covid-19



Bron: Jagersvereniging

26-05-2021: JagersTV 18e aflevering
In deze aflevering spreekt Elsemieke de nieuwe directeur van de Jagersvereniging, Willem Schimmelpenninck van der Oije. Bjorn neemt je een dag mee op de reebok waarbij hij ook kookt met ree.



Bron: Jagersvereniging

20-04-2021: JagersTV 17e aflevering
In deze aflevering nemen we afscheid van directeur Laurens Hoedemaker. Per 1 mei start hij officieel als voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie. We kijken terug op zijn 7 jaar als directeur van de Jagersvereniging. Bjorn laat zien hoe het een en ander is geregeld met ganzen en nestbehandeling. Daarin bespreekt hij hoe de ontheffingen zijn geregeld, dat samenwerken belangrijk is (met TBO's), het speuren naar legsels en de uiteindelijke behandeling met maisolie.



Bron: Jagersvereniging

19-03-2021: JagersTV 16e aflevering
In deze aflevering laat Bjorn een dagje in het leven van een jager zien met voorjaarsactiviteiten, koken, voorbereidingen reewildtelling. Daarnaast laat Evert van Rhee zien hoe je je hagelgeweer kunt onderhouden.



Bron: Jagersvereniging

19-02-2021: JagersTV 15e aflevering
In deze aflevering gaat Bjorn op zoek naar vrouwelijk reewild en laat Evert van Rhee je zien hoe je goed je kogelbuks kunt onderhouden.



Bron: Jagersvereniging

« »


De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.